HomeStiri Mondene Dana Nălbaru, cu băiețelul la spital

Dana Nălbaru, cu băiețelul la spital

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 890 views
dana-nalbaru in Stiri Mondene

Băiețelul Danei Nălbaru a ajuns la spital, din cauza temperaturii. Artista le-a cerut imediat ajutorul prietenilor de pe Facebook, pentru a ajunge cât mai rapid la un spital din Brașov.

dana-nalbaru

Dana Nălbaru a trecut prin momente foarte grele. Copilașul ei a trebuit să fie transportat de urgență la spital, după ce a acuzat dureri de cap și temperatură mare.

Vedeta a postat imediat un mesaj pe pagina personală, pentru a cere ajutor: „Un medic pediatru acum la Braşov, vă rog! E urgent. Mă ajută cineva? La urgenţele de stat şi privat nu ai acces decât într-o oră”, a fost primul mesaj al Danei Nălbaru…

media-147610711362623400

La scurt timp, vedeta a revenit cu un mesaj nou pentru fani, în care le mulțumește pentru ajutor: „Mulţumesc tuturor pentru mesaje. Am primit câteva recomandări şi numere de telefon. Kadri făcuse febra 40 şi nu scădea antitermice aşa că am fugit la o clinică. M-am dus acolo ştiind că au şi spital. Nu ştiu ce părere au alţii, dar eu cred că e ceva greşit când ţi se spune să aştepţi 45 de minute deşi spui că ţi-e copilul de 2 ani cu febră şi se vede pe el că abia respiră… N-am putut aştepta minutele alea, îmi cer scuze doamnei de la recepţie. Mulţumesc din nou pentru mesaje şi ajutor”, a scris Dana Nălbaru.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed