HomeStiri Mondene Dana Nălbaru: „Mi-e milă de cei care cred că bătaia e ruptă din Rai.”

Dana Nălbaru: „Mi-e milă de cei care cred că bătaia e ruptă din Rai.”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 775 views
Dana-Nălbaru in Stiri Mondene

Văzând declarațiile sportivei Maria Olaru, în ceea ce privește momentele în care era bătută în cadrul antrenamentelor, artista Dana Nălbaru nu a putut rămâne indiferentă, și a ținut să vorbească pe blogul său personal despre părerea sa în ceea ce privește violența domestică. 

Dana Nălbaru

„De ce-am început să scriu despre bătaie? Zilele trecute am citit si eu articole despre cartea pe care fosta gimnasta Maria Olaru urma să o lanseze. Știți, probabil, că ea amintește momente de violență fizica sau verbala la care gimnasta a asistat sau a fost ea însăși supusă. Eu doar îmi imaginez ce a fost și ce înca este in sufletul Mariei dacă, ajunsa la maturitate, si-a facut curaj și l-a descătușat în fața tuturor, conștientă fiind, desigur, de valul de acuze pe care tot ea ar urma să îl suporte atunci când oamenii vor citi destăinuirile ei.

Mi-e milă de cei care cred că bătaia e ruptă din Rai, de aceia care se ascund în spatele scuzelor gen: “asa se face performanță” sau “toti părinții fac la fel” dar, in acelasi timp, mi-e teamă de ei. Nu vreau ca ei să reprezinte majoritatea și copiii mei să crească într-o lume în care violența e ceva firesc”,  o parte din mesajul postat de Dana pe blogul său.

Sursa photo: blogspot.com

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed