Home Stiri Dana Nălbaru, o mamă care se luptă cu prejudecățile

Dana Nălbaru, o mamă care se luptă cu prejudecățile

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Dana Nălbaru și soțul său, Dragoș Bucur, au o familie minunată, dar puțină lume cunoaște faptul că aceștia au, pe lângă doi copii biologici, Sofia și Kadri, și o fetiță de etnie romă, pe nume Roxana.

Fosta membră a trupei Hi-Q a vorbit, în cadrul unui interviu, despre binele pe care au dorit să îl facă prin faptul că au adoptat, dar și despre prejudecățile cu care se luptă, deoarece multe persoane rasiste o judecă prin prisma etniei rome a fetiței, care în prezent are șase ani. Cei doi părinți au fost însă cuceriți de micuță încă din momentul în care au văzut-o și și-au dorit să facă parte din familia lor, iar acum sunt mândri de progresele pe care le face.

„Ne-am dorit să facem un bine real. Am simțit nevoia să salvez viața cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul asta. Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o și în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi și a rămas. A fost ceva emoționant pentru fiecare dintre noi însă pentru ea cel mai mult.

La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emoționată și disperată să vină cu noi. A fost fain – era pieptănată, avea o rochiță roz, se bâțâia, dansa. E foarte drăguță Roxana. Și e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om pe care l-am cunoscut vreodată”, a declarat Dana Nălbaru…

„Noi nu ne-am temut de nimic. Eu nu sunt rasistă, nu ma interesează ce cred oamenii din jur. Am încredere că împreună cu Dragoș o să reușim să o pregătim pentru viață. Ea a făcut niște progrese extraordinare. Are șase ani, a trecut prin niște lucruri foarte grele. O admir pentru cum este și pentru tăria pe care o are. Acum merge la școală, și-a făcut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mândri de ea”, a adăugat aceasta.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies