Dana Nălbaru și-a cucerit fanii cu ultima fotografie postată! Vezi imaginea de mii de like-uri!

255

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt foarte simpatici în ultima fotografie postată pe contul de Facebook. Selfie-ul i-a cucerit pe fani și a reuși să adune mii de like-uri.

Dana-Nalbaru-s-a-inscris-la-Facultatea-de-Psihologie

„Cu un ochelarist”, a scris Dana în dreptul simpaticei poze realizată într-o cafenea. „Ce frumoși sunteți, vă admir mult”, „Vă pupăm ochelariștilor”, „Îmi sunteți dragi”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Dana-Nalbaru-si-Dragos-Bucur-si-au-cucerit-fanii.-Ce-imagine-au-publicat

Dana Nălbaru a șocat o țară întreagă prin decizia ei de a-și retrage fetița de la școală, pentru a adopta sistemul home schooling.

”Ne-am lovit de prejudecăți și știm că e abia începutul unui lung șir de provocări atât din partea societății cât și din partea necunoscutului care ne așteaptă. Dar nu ne temem. Suntem împreună, toți trei, în această decizie și e una asumată.Am retras-o pe Sofia de la școală. De tot. Am ales că ea să învețe în sistem home schooling despre lucrurile care îi plac și fără constrângeri, fără competiții impuse, fără note sau calificative. Ne-am gândit bine înainte de a luă această decizie și ne-am “făcut temele” înainte de a ne arunca spre un asemenea viitor. Am vorbit cu oameni care își educa în mod similar copiii, citim mult despre asta și ne-am asumat inclusiv schimbarea ritmului nostru de viață, conștienți fiind că noi vom fi cei care va trebui să o ajutăm și să o susținem în tot acest proces. Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi și momente dificile, dar am încredere în noi, că echipă și, unde-s doi puterea crește, nu-i așa?”, a spus la acel moment fosta cântăreață.