Home Stiri Dana Rogoz a recunoscut în ce a investit banii moșteniți de la tatăl său

Dana Rogoz a recunoscut în ce a investit banii moșteniți de la tatăl său

autor Mirela
330 views 3 minute timp de citit
  • În urmă cu opt ani, Dana Rogoz și-a pierdut tatăl.
  • După tragicul eveniment, ea și frații ei și-au împărțit averea.
  • Aceasta a spus ce a făcut cu partea care i-a revenit.

În urmă cu opt ani, Dana Rogoz și-a pierdut tatăl. După ce acesta a murit, Dana Rogoz și frații eu și-au împărțit averea, iar partea care i-a revenit a fost o sumă de bani dintr-o garsonieră care a fost vândută.

Acum, aceasta a spus ce a făcut cu banii câștigați după vânzarea garsonierei. Dana Rogoz a recunoscut că ceva ce își dorește foarte mult să facă nu putea prinde contur fără banii de la tatăl ei.

Dana Rogoz intră în lumea scriitorilor

„Acum vreun an jumate, am scris un scenariu pentru un scurtmetraj. Ideea lui o purtam în minte de câteva luni bune și, la insistențele lui Radu, m-am apucat să o pun și pe hârtie. Mă rog, primul draft l-am scris, de fapt, pe telefon, în Notes, stând în autorulotă pe scaunul din dreapta, în drum spre Viscri. Am scris scenariul cu tot cu replici, din prima clipă, adică foarte aproape de forma în care se va filma. Mă gândeam că, dacă lui Radu îi va plăcea, îl va putea regiza el.

Dar iar la insistențele lui, dar și ale lui Claudiu Mitcu (regizor și producător cu care am mai lucrat până acum 2 scurtmetraje), am luat hotărârea de a regiza chiar eu. «E scenariul tău, e viziunea ta. Am mare încredere în tine, Dana», mi-a spus Radu și mi-a dat aripi. Așa am început pregătirea scurtmetrajului”, a spus aceasta în mediul online.

Actrița s-a ajutat de banii moșteniți

„Cât privește bugetul lui, e deja o întreagă poveste… După ce a murit tata, frații mei și cu mine am împărțit la 3 banii de pe o garsonieră moștenită de la el. Și, precum cei 3 purceluși, fratele cel mare a folosit partea lui pentru renovarea unui apartament, mijlociul i-a investit într-un joc pe calculator (fiind game designer), iar eu îi voi investi în acest scurtmetraj. Mi se pare că voi dau un sens acestor bani, că, în felul acesta, îmi va rămâne mereu ceva de la tata.

Ei reprezintă, așadar, cea mai mare parte a bugetului, la care se adaugă fonduri proprii, mulți prieteni în echipă și câțiva sponsori care au sărit să mă ajute, pentru ca acest scurtmetraj să existe. Sper să nu dezamăgesc pe nimeni. Acum sunt în autorulotă, așa cum mă vedeți, în drum spre Viscri, spre filmare. Să ne țineți pumnii, vă rog mult!”, a mai spus aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies