Home Stiri Dana Rogoz, detalii impresionante despre relația cu soțul ei, cu aproape 20 de ani mai mare decât ea

Dana Rogoz, detalii impresionante despre relația cu soțul ei, cu aproape 20 de ani mai mare decât ea

autor Mirela
195 views 2 minute timp de citit
  • Dana Rogoz este căsătorită cu Radu Dragomir, încă din anul 2012.
  • Cei doi formează un cuplu foarte frumos, au doi copii împreună și alcătuiesc una dintre cele mai frumoase familii.
  • Dana Rogoz și Radu Dragomir formează un cuplu de aproximativ 18 ani.

Dana Rogoz este căsătorită cu Radu Dragomir, încă din anul 2012. Cei doi formează un cuplu foarte frumos, au doi copii împreună și alcătuiesc una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc.

Dana Rogoz și Radu Dragomir formează un cuplu de aproximativ 18 ani și tocmai despre relația lor a vorbit deschis, de curând, actrița.

Dana Rogoz a spus cum a început relația cu Radu Dragomir

În cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, Dana Rogoz susține că Radu Dragomir nu i-a dat niciodată motiv să fie geloasă și nici invers nu s-a întâmplat. De asemenea, aceasta susține că nimeni nu are încredere în talentul ei mai mult decât o face soțul său.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, lucrurile au evoluat frumos și, în momentul de față, s-a demonstrat că și diferența de vârstă dintre ei i-a ajutat foarte mult în acest sens. Actrița susține că relația lor este bazată pe armonie, iar părinții ei au ajutat-o foarte mult în a dezvolta o bază solidă cu care să plece în viață.

Cei doi soți au fost criticați din cauza diferenței de vârstă

Soțul Danei Rogoz a fost mereu subiect de glume, deoarece este cu 19 ani mai mare decât ea. Acesta era numit „moșul”, dar ei niciodată nu au pus la suflet aceste lucruri și au continuat relația.

„Ne permitem să facem aceste glume, pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și, cumva, a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje”, a spus Dana Rogoz în cadrul unei emisiuni televizate, conform viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies