HomeStiri Mondene Dana Rogoz a făcut-o pe Adela Popescu să plângă de ziua ei

Dana Rogoz a făcut-o pe Adela Popescu să plângă de ziua ei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 880 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Dana-Rogoz-a-făcut-o-pe-Adela-Popescu-să-plângă-de-ziua-ei.jpg

Adela Popescu a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani, iar prietena ei, Dana Rogoz, și-a dorit să o surprindă într-un mod mai diferit.

Dana Rogoz a făcut-o pe Adela Popescu să plângă, de ziua ei

Din acest motiv, Adela Popescu a ajuns să plângă și să împărtășească totul și cu fanii ei.

Dana Rogoz a scris un articol special pentru prietena sa, iar Adela Popescu l-a distribuit pe contul personal de Facebook și a adăugat: „Ca să înțelegeți și voi de ce bocesc eu la ora asta…”.

Dana Rogoz a făcut-o pe Adela Popescu să plângă, de ziua ei2

„Știi ce-am făcut, Adeluca, în ultima oră? M-am uitat peste poze cu noi două. Și am realizat că țin minte cu precizie fiecare moment în care le-am făcut. Știu exact unde eram, ce glume făceam în momentul în care eram fotografiate, cu ce eram îmbrăcate, unde ne zburau în secret gândurile, cine ne amuza, cine ne dezamăgea și cine sau ce ne fascina. Mi-am dat seama că mintea mea, creierul meu, ține prea mult la amintirile cu tine, cât să le uite, chiar și în cea mai insignifiantă măsură. Le păstrează bine de tot și pe cele în care am râs cu lacrimi, dar și pe cele în care am plâns îmbrățișate, tremurând. Și când voi fi o babă ramolită, eu de amintirile și dragostea pe care ți-o port tot nu mă voi lepăda”, este o parte din articolul scris de Dana Rogoz pe blogul personal.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed