Home Stiri Dana Rogoz, mărturii cutremurătoare despre abuzul din adolescență

Dana Rogoz, mărturii cutremurătoare despre abuzul din adolescență

autor Negriu Elena
135 vizualizari

Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din showbizul românesc, fiind în industria actoriei și a televiziunii încă de mică.

2

Puține persoane cunosc faptul că aceasta a trecut prin momente îngrozitoare când era la liceu, deoarece s-a confruntat cu diferite situații de abuz.

Frumoasa actriță și-a găsit abia acum curajul și a povestit deschis prin ce a trecut atunci când era adolescentă.

3

Dana Rogoz și-a deschis sufletul și a oferit detalii despre felul în care bărbații se foloseau de diferite conjuncturi, de exemplu, în mijloacele de transport în comun, pentru a o atinge pe sâni, pe fund sau a se lipi de spatele ei.

Din cauza percepției societății de la acea vreme, actrița nu a îndrăznit să spună prin ce trecea, așa că a preferat să țină pentru sine.

4

Dana Rogoz și-a găsit curajul de a spune prin ce a trecut întrucât tematica celui mai recent film în care joacă se leagă de experiențele personale.

În film, personajul interpretat de ea, o studentă, este victima unui abuz din partea profesorului său.

 „Cred că oricine din generația mea care a călătorit cu autobuzul în perioada liceului, de exemplu, are ceva de spus despre acest subiect.

Eu nu o să uit senzația pe care o aveam când un bărbat se lipea cu corpul lui de spatele meu, sub pretextul că e foarte aglomerat.

Iar eu nu știam cum să mă retrag, cum să îmi schimb poziția, ca nu cumva să îl fac tot pe el să se simtă prost.

Tot mie îmi era rușine de gândurile și temerile pe care le aveam, căci nu fusesem învățată că am dreptul să mă întorc și să îi spun pe un ton calm:

«Stop! Vă rog frumos să vă retrageți doi pași!». Și ar mai fi claxoanele, ridicatul fustei, pus mâna în fugă pe sâni sau fund”,  a declarat Dana Rogoz pentru VIVA!

Aceasta își dorește ca tinerii să nu mai treacă prin ce a trecut ea și speră ca lucrurile să decurgă mai bine în prezent.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!