Dana Rogoz, mesaj către criticii de modă: „Nimeni nu ar trebui să își permită să jignească un alt om pe criterii estetice”

Share

Dana Rogoz a decis că e timpul să ia atitudine față de criticii de modă care aruncă cu reproșuri în stânga și în dreapta. Aceasta a scris pe blogul personal un articol în care le explică acestora că „mari greșeli în modă nu prea există”.

Actrița a scris un mesaj destul de dur criticilor de modă care fac comentarii vulgare și jignitoare. Dana Rogoz și-a spus părerea într-un mod diplomat, în care povestește cum a decis să poarte o ținută, în ciuda exigențelor impuse de criticii de modă.

„Mai mult ca sigur unii vor comenta că sacoul acesta de paiete nu ar trebui niciodată purtat cu un hanorac casual – sport. Dar ăsta e felul meu de a purta prețiosul material cu aplicații, aproape de fiecare dată în combinație cu elemente casual ori chiar sport”, a scris aceasta în începutul articolului.

Dana Rogoz, care are și ea o diplomă în domeniu, a precizat că, în acest moment, nimic nu prea mai e greșit în modă și fiecare are libertatea de a alege ce și cum să poarte.

„Nu e greșită nici abordarea aceasta, nici cea clasică, pentru o ținută elegantă de seară. Nu mai e nimic greșit în modă, dacă proporțiile sunt corecte și dacă rezultatul final te reprezintă și e susținut de atitudinea potrivită. Și în general nu cred că ar trebui sa ne fie teamă că greșim, când vine vorba de felul în care ne îmbrăcăm, căci din încercările noastre nu moare nimic. Cred că e esențial să ai umor. În felul acesta obții și mixuri interesante, dar te și salvezi de reacțiile nepotrivite ale celor din jur. Pentru că nu știu cum percepeți voi lucrurile, dar de când cu revistele de scandal, cu rubricile de «Bine – Prost Îmbrăcate», de când cu emisiunile de «stil» și «experții» care își exprima părerile numai în termeni vulgari, în speranța ca vor face rating, vor fi lăudați și chemați și a doua oară, oricine – dar ORICINE – îți poate spune «Te-ai îmbrăcat horror.», «Arăți jalnic.», «Ce nașpa îți stă!», «Ce a fost în capul tău să pui chestia aia pe tine?»… și alte reacții care depășesc – din punctul meu de vedere – limita bunului simț. Nu spun că nu îți poți spune părerea. Dar mai contează și cum o faci. Ba chiar și când o faci. Nimeni nu ar trebui să își permită să jignească un alt om pe astfel de criterii estetice, indiferent de pregătirea pe care o are”, a mai precizat Dana Rogoz pe blogul personal…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news