Home Stiri Dana Rogoz, mesaj după ce Olivia Steer a spus că nu merge la medic

Dana Rogoz, mesaj după ce Olivia Steer a spus că nu merge la medic

autor Buinoschi Andreea
231 vizualizari

Olivia Steer, în urmă cu doar câteva zile, a stârnit un nou val de reacţii negative din partea celor din jur, fiind o prezenţă extrem de controversată în mediul online.

Aceasta nu s-a ferit niciodată din a recunoaşte că este împotriva medicinei şi a spus, în urmă cu puţin timp, că, de aproximativ 15 ani, nu mai face controalele anuale care ajută la depistarea cancerului în cazurile în care există. Cu toate acestea, Dana Rogoz nu a stat cu mâinile în sân, ci a reacționat.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz.  #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frică”, a scris Olivia Steer pe rețelele sociale.

„A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar merg la doctor, când îmi fac test Papanicolau şi consult al sânilor, când port roz şi când anunţ femeile cât de importantă e prevenţia. Sunt atât de multe femei în România care pierd lupta cu cancerul doar pentru că ajung prea târziu la medic. Vă rog din suflet, aveţi grijă de voi şi de femeile din viaţa voastră”, a scris recent şi Dana Rogoz în mediul online, ca răspuns pentru Olivia Steer.

„Dar nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în fața unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant. E ca și când un structurist îți spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simțit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment și de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistență”, a mai declarat aceasta, în urmă cu doi ani, tot vizavi declarațiile Oliviei Steer…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies