Home Stiri Dana Rogoz, mesaj emoționant cu ocazia a zece ani de căsnicie

Dana Rogoz, mesaj emoționant cu ocazia a zece ani de căsnicie

autor Mirela
361 views 2 minute timp de citit
  • Dana Rogoz a aniversat zece ani de căsătorie cu Radu Dragomir.
  • Cei doi sunt împreună de 18 ani.
  • Actrița a postat un mesaj emoționant cu această ocazie.

Dana Rogoz a împlinit zece ani de căsnicie cu Radu Dragomir. După opt ani de relație, aceștia au decis să își unească destinele. Ce doi sunt extrem de fericiți, iar actrița a postat un mesaj emoționant legat de această ocazie specială.

Actrița a spus și cum a început povestea de iubire dintre cei doi, totul începând din punct de vedere profesional. Lucrurile au avansat foarte frumos între ei și au ajuns să întemeieze o familie minunată.

Ce a postat Dana Rogoz?

„Nu a fost dragoste la prima vedere, amândoi aveam alte relații, dar a fost o relație foarte bună profesional (…) Au fost povești care s-au încheiat și apoi alte povești care au început. Noi am crezut foarte tare în ceea ce trăiam la momentul respectiv.

10 ani de căsătorie. 18 ani de relație. Uite tot așa de uniți și de fericiți să rămânem, Radu, și în anii ce vor urma! La mulți ani, nouă!”, a scris aceasta în mediul onlradu dragomirine.

Actrița își urmează visele cu ajutorul banilor de la tatăl ei

„Acum vreun an jumate, am scris un scenariu pentru un scurtmetraj. Ideea lui o purtam în minte de câteva luni bune și, la insistențele lui Radu, m-am apucat să o pun și pe hârtie. Mă rog, primul draft l-am scris, de fapt, pe telefon, în Notes, stând în autorulotă pe scaunul din dreapta, în drum spre Viscri. Am scris scenariul cu tot cu replici, din prima clipă, adică foarte aproape de forma în care se va filma. Mă gândeam că, dacă lui Radu îi va plăcea, îl va putea regiza el.

Dar iar la insistențele lui, dar și ale lui Claudiu Mitcu (regizor și producător cu care am mai lucrat până acum 2 scurtmetraje), am luat hotărârea de a regiza chiar eu. «E scenariul tău, e viziunea ta. Am mare încredere în tine, Dana», mi-a spus Radu și mi-a dat aripi. Așa am început pregătirea scurtmetrajului”, a spus aceasta în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies