Home Stiri Dana Rogoz, mesaj sfâșietor înainte să nască: „De când am aflat că sunt însărcinată…”

Dana Rogoz, mesaj sfâșietor înainte să nască: „De când am aflat că sunt însărcinată…”

autor Negriu Elena
376 vizualizari

Dana Rogoz se apropie de marea zi în care cel de-al doilea copil, o fetiță, va veni pe lume.

Actrița însă nu se poate bucura pe deplin de acest eveniment din viața sa și a soțului său, deoarece de curând s-au împlinit șase ani de când tatăl său a decedat.

2

Îndrăgita vedetă suferă foarte mult că tatăl său nu a apucat să își cunoască și nepoata, cu atât mai mult cu cât își dorea să fie bunic de fată.

Dana Rogoz a scris un mesaj sfâșietor pe contul său de Instagram, în memoria tatălui său.

3

„Tată, e fetiță. Știu că te bucuri. De când am aflat că sunt însărcinată cu o fată, m-am gândit la tine.

Mi-ai zis o singură dată, dar am ținut minte, la masă de duminică de la ține, cu un ton blând și ochi umezi, cât de mult îți dorești să ai o nepoată. Și cred că știu de ce.

Ai fi vrut să recuperezi cu ea tot timpul pe care nu l-ai avut cu mine, tot timpul ăla pe care noi doi l-am ratat, în care nu ne-am înțeles unul pe celălalt. Știm noi. Regret timpul ăla, tată. Sincer îl regret.

Regret și că nu ne-am înțeles nici acum și că, iată, eu pot să nasc în orice moment și tu nu ești aici să îți iei nepoata la o plimbare.

Păi cum ne-a fost vorba, tată? Cum? Bine, ai plimba-o cu căruciorul prin Ioanid după ce ar trece nebunia asta, pe care deseori mă întreb cum ai percepe-o.

Nu, nu ne-a ieșit asta, nu ne-am sincronizat. Vezi tu, ne despart acești șase ani, care se împlinesc azi, și în care s-a dezvoltat o nouă lume, tată, o lume fără tine!

O lume în care eu nasc al doilea copil, o lume în care Radu și Andrei au parte de vieți diferite decât cele pe care le știai tu, o lume în care e pandemie, tată, acum!

Și lumea asta tot crește, universul asta se tot extinde, de la an la an, și eu mă întreb uneori ce ai fi zis de el, cum ai fi reacționat, ce te-ar fi făcut fericit, ce te-ar fi amărât și ce ai fi luat în râs.

O să îi vorbesc fetiței mele despre ține, nu îți face griji. Și Vlad te cunoaște în felul lui, din poveștile mele, chiar dacă te-a întâlnit doar zece săptămâni de viață.

O să continui să îți păstrez locul tău și rolul tău în lumea asta fără tine. O să îți creez în ochii copiilor mei un contur și o să te aibă în felul lor ca bunic.

Iar în mintea mea, o să continui să îți atribui întrebări pe care nu mi le-ai adresat și răspunsuri pe care nu mi le-ai dat, străduindu-mă să le intuiesc corect.

Căci numai tu erai cel mai adesea cinic, că mai apoi, într-un moment în care îți ceream ajutorul, să devii cel mai empatic și vulnerabil om de pe pământ.

Să ai grijă de noi toți dacă poți, tată. Dacă se poate. Dacă există calea. Dacă. Acum, mai mult că în alți ani, am nevoie de ține, tată.

Da, e fetiță”, scris Dana Rogoz pe contul de Instagram…

Sursa: libertatea.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies