Dana Rogoz, mesaj surprinzător: „Nu cred în interzicerea tabletelor la copii”

Share

Dana Rogoz și-a luat prin surprindere fanii, când a anunțat că nu crede în interzicerea tabletelor la copii. Vedeta a detaliat subiectul într-un articol pe blogul personal.

dana-rogoz-mesaj-surprinzator-nu-cred-interzicerea-tabletelor-la-copii

Dana Rogoz a decis să ia din nou atitudine și să-și spună punctul de vedere, după ce în urmă cu ceva timp a zis că nu există greșeli prea mari în modă și că oricine e liber să poarte ceea ce își dorește. De data aceasta, vedeta a deschis un alt subiect sensibil: gadget-urile și copiii.

„Nu cred în interzicerea tabletelor sau a internetului la copii, așa cum nici nu cred că un copil poate să crească armonios dacă nu interacționează cu alți copii.

Cred, ca în orice aspect al vieții mele, în echilibru. Și mai cred că cei mici, așa, cu tabletele lor care ni se pare nouă că îi înstrăinează, cu prea multe sms-uri și prea puține discuții față în față, se pregătesc de fapt pentru viitorul lor, pentru lumea lor. Așa că tot ce poți face ca părinte este să încerci să îi oferi copilului un echilibru și un mic «platouaș» format din tot felul de experiențe din care el să poată alege ce i se potrivește mai bine. Și, mai mult decât orice, să încerci să îl ferești de lucrurile care îl pot afecta, să îl înveți să își protejeze datele cu parole bune și să îl înveți că nu toată lumea cu care vorbește online este neapărat bine intenționată – dacă are dubii cu privire la un necunoscut, poate să vină la tine și să îți ceară părerea.

Nu cred în a fi polițistul copilului tău. Dacă nu îi acorzi încredere, îl verifici și îl chestionezi este posibil ca atunci când are o problemă să îi fie frică să și-o spună, că dacă îl cerți?! Așa că cel mai bine este să îl înveți niște reguli care să îi vină la îndemână și dacă le încalcă, să respiri adânc și să i le mai explici o dată”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news