Dana Rogoz recunoaște ce probleme a întâmpinat în căsnicie din cauza diferenței de 19 ani

Share

  • Dana Rogoz și soțul ei sunt căsătoriți de mai bine de zece ani și au aproximativ două decenii de când sunt împreună.
  • Între Dana Rogoz și Radu Dragomir există o diferență de vârstă de 19 ani care a fost aspru criticată de către cei din jur care nu au văzut acest lucru cu ochi prea buni.
  • Când relația a început, actrița avea 19 ani, iar partenerul ei avea 37 de ani.

Dana Rogoz are o familie foarte frumoasă și apreciată de către cei din mediul online. Cu toate acestea, lucrurile nu au mers prea bine de la început, relația acesteia fiind pusă sub semnul întrebării de multe ori.

Dana Rogoz este căsătorită cu un bărbat cu 19 ani mai mare decât ea, lucru ce a fost mereu un subiect de interes pentru cei din jur. Aceasta a fost extrem de criticată pentru diferența de vârstă care există între ei și de foarte puține ori li s-au dat șanse de reușită.

Actrița și soțul ei nu au băgat în seamă răutățile

Cu toate acestea, în timp, Dana Rogoz și Radu au demonstrat că vârsta este doar un număr și au reușit să aducă pe lume doi copii, ceea ce demonstrează că iubirea dintre ei chiar poate să existe.

„Au trecut anii, dar cei doi copii, rodul iubirii, sunt dovada că n-au trecut degeaba. Când noi am început relația, el avea 37 de ani, eu 19 ani aproape. Pe vreme respectivă, la 37 de ani, oamenii comentau de el pe Facebook: «Moșul, moșul».

El râde și acum. Eu le spun tuturor prietenilor mei: «Vedeți că, foarte curând, ajung la vârsta la care el era considerat moșul».

Ne permitem să facem aceste glume, pentru că suntem foarte relaxați. N-au contat, real, niciodată vârstele pentru noi. N-a făcut calculele astea și, cumva, a ieșit ca o surpriză, așa, că oamenii erau interesați de diferența asta pe care noi nu o simțeam sau care aducea foarte multe avantaje”, a spus Dana Rogoz în cadrul unei emisiuni televizate, conform viva.ro.

Radu a fost însurat înainte să fie cu Dana

Ozana Oancea și Radu au fost căsătoriți, iar aceasta i-a dăruit și un copil. După ce s-a aflat că Dana Rogoz și Radu au început să fie împreună, Ozana a acuzat-o că i-a spart căsnicia și multe persoane au arătat-o cu degetul pe Dana Rogoz. Cu toate acestea, lucrurile s-au mai liniștit între timp, iar, acum, aceștia sunt fericiți, dovadă stând și cele aproape două decenii de relație.

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news