HomeStiri Mondene Dana Rogoz, sarcină cu probleme. Ce a aflat recent

Dana Rogoz, sarcină cu probleme. Ce a aflat recent

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/05/Dana-Rogoz-sarcina-cu-probleme.-Ce-a-aflat-recent-1.jpeg

Dana Rogoz, în vârstă de 34 de ani, și-a alarmat fanii printr-o postare pe blogul său. Aceasta are probleme cu sarcina și a dezvăluit ceea ce tocmai a aflat de la medici.

Actrița se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, acest lucru urmând să aibă loc loc peste doar câteva zile.

Dana Rogoz, sarcina cu probleme. Ce a aflat recent 2 in Stiri Mondene

Dana Rogoz va avea fetiță, dar a aflat recent că nu va putea naște natural, ci este nevoită să apeleze la cezariană, deoarece se află în prezentație pelvină.

„În momentul acesta am contracții. Dar nu mă alarmez, pentru că sarcina aceasta am avut contracții de la 34 de săptămâni.

Dana Rogoz, sarcina cu probleme. Ce a aflat recent 3 in Stiri Mondene

De atunci mi-a coborât și burta. Așadar, încerc pe cât posibil să mă autoevaluez corect și să evit să merg degeaba până la spital, dar nu vreau nici să ajung prea târziu.

«Bebelina» e în prezentație pelviană, așadar se impune cezariană. Drept urmare, azi-noapte stăteam cu cartea «La ce să te aștepți când ești însărcinată» în brațe, ca să mai verific o dată «semnele» travaliului.

Urmează marea întâlnire. Cel mai spectaculos blind date. Nu mă gândesc decât să fie sănătoasă, să fie sănătoasă, să fie sănătoasă… și poate de aceea azi, în mașină cu Radu, am scăpat un: «Vai, ce frică îmi e!».

Dar nu e numai frică, firește. E și imensă bucurie, e iubire, e instinctul de mamă care știe, care simte că urmează să își nască puiul curând.

Ce aventură minunată ne așteaptă! Trăiesc un vis acum. Un vis”, a scris Dana Rogoz pe blogul personal…

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed