HomeStiri Dana Săvuică este de nerecunoscut. Iată cum arată după ce a dat jos 5 kilograme săptămânal

Dana Săvuică este de nerecunoscut. Iată cum arată după ce a dat jos 5 kilograme săptămânal

autor Nitu Alina
995 views 11 minute timp de citit
Dana Săvuică este de nerecunoscut. Iată cum arată după ce a dat jos 5 kilograme săptămânal
  • Dana Săvuică arată senzațional la 52 de ani
  • Vedeta și-a dezvăluit dieta misterioasă
Dana Săvuică a fost dintotdeauna o femeie superbăînsă acum, ajunsă la frumoasa vârstă de 52 de ani, fostul model arată mai bine ca niciodată.
Dana Săvuică a fost prima femeie care a pozat în revista pentru bărbați, Playboy.Aceasta a fost plecată într-o vacanță în insulele Maldive, însă înainte de exotica vacanță, Dana și-a pus corpul la punct. Aceasta a apelat la specialiști în domeniul nutriției și astfel cu o dietă personalizată a reușit  slăbească 5 kilograme în fiecare săptămână.
Dana Săvuică a dezvăluit ce mănâncă în fiecare dimineață ca  arate ca un vetitabil fost model.
La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uricare sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată. De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite”, a declarat Dana Săvuică în emisiunea „Vorbește lumea„, de la Pro TV.
Dana Săvuică este de nerecunoscut. Iată cum arată după ce a dat jos 5 kilograme săptămânal
Superba vedetă nu numai  mănâncă foarte controlat, însă are și un program de sport foarte bine pus la punct și astfel poate arăta senzațional.
„Vedeți (n.r. – își arată abdomenul), uite, Dana vezi? O măsură! Ajunsesem la măsura XL.  Eu care purtam M-L. Deci medium spre large și ajunsesem la XL. Eram disperată! Acum nu trebuie să fiți supărate pe mine, doamnelor, cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL, pentru mine a fost așa, o dramă. Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile’, a mai declarat Dana Săvuică la Ego Life.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed