Home Stiri Dana Săvuică, intervenție neobișnuită la nivelul sânilor

Dana Săvuică, intervenție neobișnuită la nivelul sânilor

autor Nitu Alina
147 views 3 minute timp de citit

Dana Săvuică a hotărât împreună cu medicul estetician să își facă o intervenție estetică la nivelul sânilor. Această intervenție este un pic mai puțîn obișnuită, deoarece implică și micșorarea sânilor.

Dana Săvuică își va face această intervenție ca și cadou cu ocazia împlinirii a 53 de ani.

„Când am făcut 50 de ani, mi-am dorit să fiu pe plaja Copacabana în Rio De Janeiro și am realizat acest lucru. E adevărat că îmi place să călătoresc în această perioadă, mai ales că este frig și vreau să mă duc undeva, la soare, la căldură.

Anul viitor, în ianuarie, mi-am propus un alt lucru. Vorbeam despre menopauză și faptul că am luat câteva kilograme în plus din cauza dezechilibrelor hormonale, mai este o problemă și cu gravitația, că totul cade și cum eu am sâni naturali, m-am gândit să-mi fac un cadou.

Am trecut pe la mai mulți doctori, m-am oprit la esteticianul Dameh, pentru că îmi place cum lucrează. Pe 20 ianuarie, cu 3 zile înainte de ziua mea, sunt programată la o astfel de operație. Deci lifting, ridicăm sânii pentru că e nevoie, dar pentru că s-au mărit odată cu menopauza, ăsta a fost efectul la mine, vreau să îi mai micșorez puțin”, a spus pentru Playtech.ro, Dana Săvuică.

Dana Savuica, interventie neobisnuita la nivelul sanilor

Dana Săvuică a mai mărturisit că mărimea bustului i-a adus mai mult succes, însă acum, are probleme de sănătate pe care dorește să le rezolve.

„Eu i-am purtat cu drag toată viața mea, dar acum, uite, chiar și problema coloanei. Eu de exemplu acum am niște mici dureri și la partea cervicală, am operație la partea lombară.

Este și de la faptul că stăm cu nasul în telefon și stăm tot timpul aplecați, laptop și așa mai departe. Simt aici că mă trage la umeri, că mă doare gâtul și partea asta și are legătură și cu greutatea sânilor’, a mai declarat Dana Săvuică.

Dana Savuica, interventie neobisnuita la nivelul sanilor

Dana săvuică se mândrește cu corpul cu care a înzestrat-o natura.

„Eu am trăit cu bustul ăsta toată viața mea, de când eram adolescentă și băiețîi se legau de mine pentru că eram înaltă și aveam forme. Și totuși sunt formele mele pe care le iubesc și care mi-au adus foarte mult succes, mai ales când eram manechin.

Deci toate rochiile sexy făcute de Cătălin Botezatu pe mine ajungeau, eu le prezentam, pentru că aveam genul acesta de corp cu forme, dar aveam 50 de kilograme, adică eram slabă și cu sâni frumoși’, a mai mărturisit Dana.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies