Dani Oțil a absentat din nou de la cârma emisiunii pe care o prezintă

Share

Dani Oțil a lipsit câteva zile de la cârma emisiunii pe care o prezintă. Acesta a fost plecat în Laponia, acolo unde a luat parte la o cursă auto pe gheață.

Decizia acestuia nu a luat prin surprindere, deoarece Dani este un împătimit al sporturilor extreme, iar adrenalina pe care o simte la cursele de mașini de la noi a dat-o pe cea din Laponia. Deși a fost destul de rezervat și în ceea ce privește această experiență, fanii sunt convinși că totul a fost foarte bine pentru el.

Dani Oțil a reacționat atunci când internauții au atins subiecte sensibile

„Cine scrie astea? Vreau să mă angajez și eu. Dacă mai scrii «micuțul prezentator», hai să ne și măsurăm! Eu am dimensiunea unui om normal. Vino să ne măsurăm și, dacă vrei, dăm și probă la Jandarmerie. După aia, ne facem poze și dezbrăcați, dacă tot scrii. Poate e o fată și m-a văzut dezbrăcat, dar, în cazul ăsta, n-ar fi zis că sunt «micuț». Are niște rime și la bacalaureat cred că a luat 10”, a spus Dani Oțil de curând.

„E bine în emisiune să nu vorbim despre lucrurile personale, mi-a zis și un coleg că cică «Toată ziua vorbești despre bebeluși». Păi despre ce să vorbesc, că la fotbal n-am mai ajuns? Vine un moment în viața oricărui bărbat în care trebuie să anuleze lucruri și trebuie să găsească motive. Că, dacă spui pe grup că nu mergi, că plânge ăsta micul, toți o să scrie «fraierul» și, atunci, am tot felul de…

De exemplu, am tot felul de: «Bă, uite care e treaba, a parcat unul pe locul meu și m-am bătut cu ăia, m-am tăiat pe burtă, am scos săbiile». Și, la următorul fotbal, o să zică: «Dă să văd unde te-a înțepat» și zici «E, nu, că eu i-am…». Pot să mimez incendii, dau drumul la alarmă: «Bă, nu pot, mi-a pornit alarma de incendiu»”, a mai spus Dani Oţil în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news