HomeStiri Mondene Dani Oțil a declarat că nu își mai dorește încă un copil

Dani Oțil a declarat că nu își mai dorește încă un copil

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 864 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Dani-Otil-a-declarat-ca-nu-isi-mai-doreste-inca-un-copil-2.jpg

Recent, Dani Oțil a dezvăluit că nu își mai dorește al doilea copil. Așa cum era de așteptat și așa cum ne-a obișnuit, totul a fost spus printr-o glumă, chiar în timpul matinalului.

„Acum ceva timp, am primit de la o prietenă de-a emisiunii, prin intermediul Ruxandrei Luca, o papuță ce imita greutatea și morfologia unui copil de câteva luni. Am făcut calculele, Ruxandra Luca (n.r. – bloggeriță parenting) a fost gravidă și lăuză trei sferturi din viața sa.

Dani Oțil a declarat că nu își mai dorește încă un copil in Stiri MondeneBulișor (n.r. – papușa) a venit la Neatza, am pus două poze pe Instagram și, atunci, mi s-a spus că îmi stă atât de bine, încât a rămas soția gravidă. Așa e când te uiți la ovarele altuia. Pe al doilea nu-l fac”, aspus Dani, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Dani Oțil a declarat că nu își mai dorește încă un copil in Stiri Mondene

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Dani Oțil a declarat că nu își mai dorește încă un copil in Stiri MondeneNu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu.
Am șters următoarele trei idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas…”, a scris acesta în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed