Home Stiri Dani Oțil a dezvăluit care este relația sa actuală cu Mihaela Rădulescu: „Încă ne mai ajutăm”

Dani Oțil a dezvăluit care este relația sa actuală cu Mihaela Rădulescu: „Încă ne mai ajutăm”

autor Negriu Elena
381 vizualizari

Dani Oțil, îndrăgitul prezentator al emisiunii ’Neața cu Răzvan și Dani, și Mihaela Rădulescu au avut o relație amoroasă intensă care a durat mulți ani. Acum, după sase ani de la despărțire, o mulțime de persoane se întreabă dacă cei doi mai țin legătura sau dacă totul s-a încheiat definitiv.

Fiind întrebat destul de des în legătură cu relația pe care o are în prezent cu Mihaela Rădulescu, Dani Oțil a oferit, în sfârșit, răspunsul mult așteptat.

Acesta a precizat că el și Mihaela Rădulescu au rămas prieteni și se ajută reciproc din punct de vedere profesional, atunci când se află în situații grave. Totodată, îndrăgitul prezentator s-a arătat și deranjat de anumite lucruri care țin de circumstanțele care o implică și pe fosta sa iubită.

Mai exact, nu îi place deloc faptul că atunci când este întrebat de ea, se aduce în discuție aluzia că între ei doi ar mai fi ceva mai mult decât prietenie și colegialitate, iar amprenta lăsată de legătura lor de dragoste a rămas ca o etichetă la care se raportează toată lumea din jurul lor.

„Noi nu ne-am mai văzut de mult timp, mai vorbim din când în când pe diverse proiecte profesionale. Mă deranjează că este o etichetă atât de puternică; sigur, ea nu poate fi ștearsă, cred că şi marile poveşti de dragoste dintre marii actori sunt căutate tot restul vieţii”, a spus acesta.

Prezentatorul TV este afectat și de tachinările care încă se mai fac pe baza fostei lor relații, în principiu din cauza diferenței de vârstă dintre ei, el fiind mai mic de ani decât Mihaela. Acesta este deranjat deoarece multe persoane nu vor să înțeleagă sentimentele puternice care i-au legat pe el și pe fosta lui iubită și iau în derâdere tot ce i-a legat…

„Dar mă deranjează când se caută o versiune peiorativă în treaba asta. Eu cu Mihaela suntem buni prieteni, încă ne mai ajutăm în situaţii profesionale grave. A fost o relaţie intensă, a fost de film”, a mai declarat Dani Oțil, citat de Adevărul.

Sursa: radiosimplu.net

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..