Home Stiri Dani Oțil a postat un mesaj dureros legat de fiul lui: „Și tot mai rar…”

Dani Oțil a postat un mesaj dureros legat de fiul lui: „Și tot mai rar…”

autor Mirela
220 views 2 minute timp de citit
  • Dani Oțil este foarte apreciat din punct de vedere profesional, dar nu multe persoane îl simpatizează.
  • De-a lungul timpului, despre acesta s-a spus că ar fi cu nasul pe sus.
  • Dani Oțil a postat o fotografie în mediul online, în care apare alături de fiul lui.

Dani Oțil este foarte apreciat din punct de vedere profesional, dar nu multe persoane îl simpatizează pentru felul lui de a fi. De-a lungul timpului, despre acesta s-a spus că ar fi cu nasul pe sus, dar oamenii îl îndrăgesc și mai tare de când a devenit tată.

În urmă cu puțin timp, Dani Oțil a postat o fotografie în mediul online, în care apare alături de fiul lui. Prezentatorul a scris un mesaj extrem de emoționant pentru Luca Tiago, prin care arată cât de mult își iubește copilul.

Prezentatorul a transmis un mesaj plin de iubire pentru fiul lui

„Las și io asta aici, tată, ca, peste 20 de ani, să fim siguri că mă mai suni. Nu e obligatoriu. Peste 20 de ani, o să ai fix cât aveam eu acum 20. Exact când am început sa îi sun pe ai mei mai rar. Și tot mai rar… Eu timpul nu îl mai pot da înapoi. Tu nu face ca mine, tată!

Eu nu o să te deranjez. Nici tata nu m-a deranjat. Da tu sună-mă la sfârșit de vară, să refacem poza asta. Tu vei fi tot mai înalt…io tot mai strâmb. De la un punct, mă voi ține eu de tine. Sper să îți fiu până atunci sprijin. Las poza asta aici… Ca într-o sticla. Până pe 2042…”, a postat Dani Oțil în mediul online.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au probleme cu bonele

Deoarece amândoi au un program destul de încărcat, este foarte dificil pentru ei să stea cu cel mic în permanență. Drept urmare, Dani și Gabriela au luat decizia de a angaja o bonă, dar lucrurile nu au mers atât de bine pe cât au sperat.

De mai multe ori, cei doi soți au anunțat faptul că își caută bonă, deoarece, conform lui Dani, ele ar pleca destul de repede. Cu toate acestea, atât Gabriela, cât și Dani sunt foarte implicați în creșterea celui mic.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies