Home Stiri Dani Oțil a povestit cum a cucerit-o pe logodnica sa, Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil a povestit cum a cucerit-o pe logodnica sa, Gabriela Prisăcariu

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 3 minute timp de citit

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de aproximativ trei ani. Cei doi au fost extrem de discreți încă de la începutul relației, dar Dani a decis să ofere câteva detalii despre felul în care a cucerit-o pe actuala sa logodnică.

Se pare că, înainte de a fi împreună, Gabriela i-a cerut lui Dani să o învețe să meargă pe bicicletă. Acest gest mic nu a făcut nimic altceva decât să îi apropie și, acum, cei doi se pregătesc pentru a se întâlni cu primul lor copil.

„Două femei am învățat să meargă pe bicicletă până am luat-o și de nevastă pe una. Mi-e și frică să mai încerc. M-au mai rugat oameni să îi învăț, dar de frică nu mai… Că, na, nu mai am bani de inele”, a declarat acesta în cadrul emisiunii ‘Neața cu Răzvan și Dani.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc: nu am voie să fac sport”, a mărturisit modelul în cadrul unui interviu oferit pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies