Home Stiri Dani Oţil a spus cum şi-a pus sănătatea în pericol mai mulţi ani

Dani Oţil a spus cum şi-a pus sănătatea în pericol mai mulţi ani

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 533 views 2 minute timp de citit

Dani Oţil a povestit despre una dintre greşelile pe care le-a făcut în urmă cu ceva timp, atunci când consuma mult prea mult zahăr. Prezentatorul a renunţat la acest obicei deoarece îşi punea sănătatea în pericol.

„Am comandat și eu o cafea. Eu așa știam, o jumătate de pliculeț de zahăr la o cană mare. Mi-a zis Andreea că nu mai beau de șase ani cu o jumătate de pliculeț de zahăr, pentru că ea îmi pune câte trei. Am aflat târziu, drum de întoarcere nu a mai existat. Cică zahărul îmbătrânește și uitați-vă la fața mea! Au trecut 15 ani acum și tot mă țin foarte bine”, a spus Dani Oţil în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Dani a spus cum s-a schimbat stilul lui de viaţă de când are copil. Ţinând cont că acesta avea mai multe activităţi pe care le desfăşura, acum nu mai poate fi atât de prezent ca înainte.

„E bine în emisiune să nu vorbim despre lucrurile personale, mi-a zis și un coleg că cică «Toată ziua vorbești despre bebeluși». Păi despre ce să vorbesc, că la fotbal n-am mai ajuns? Vine un moment în viața oricărui bărbat în care trebuie să anuleze lucruri și trebuie să găsească motive. Că, dacă spui pe grup că nu mergi, că plânge ăsta micul, toți o să scrie «fraierul» și, atunci, am tot felul de…

De exemplu, am tot felul de: «Bă, uite care e treaba, a parcat unul pe locul meu și m-am bătut cu ăia, m-am tăiat pe burtă, am scos săbiile». Și, la următorul fotbal, o să zică: «Dă să văd unde te-a înțepat» și zici «E, nu, că eu i-am…». Pot să mimez incendii, dau drumul la alarmă: «Bă, nu pot, mi-a pornit alarma de incendiu». Deci, dacă aveți scuze noi, că, na… îmi trebuie, mi-a ajuns cuțitul la os”, a mai spus Dani Oţil în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies