Home Stiri Dani Oțil a spus sexul bebelușului în direct, fără să vrea

Dani Oțil a spus sexul bebelușului în direct, fără să vrea

autor Buinoschi Andreea
120 vizualizari

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu așteaptă nașterea primului lor copil. Cei doi au anunțat sarcina abia când modelul a intrat în luna a patra și sunt extrem de discreți cu tot ceea ce se întâmplă legat de acest capitol. Cu toate acestea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Dani a făcut o remarcă ce a ridicat foarte multe semne de întrebare.

Dani Oțil: „O să fiu o mamă bună de băiat.”

Bianca Tirsin: „Felicitări!”

Dani Oțil: „Încă nu se vede, dar m-am mai bucălat puțin.”

Se pare că Dani ar fi scăpat porumbelul, iar aceasta nu ar fi fost o glumă, deoarece expresia facială pe care a avut-o după părea să exprime că s-a dat de gol.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine”, a mărturisit Gabriela pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies