HomeStiri Mondene Dani Oțil aruncă bomba despre copilul său: „Nu e al meu”

Dani Oțil aruncă bomba despre copilul său: „Nu e al meu”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 801 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/11/d-1.jpg

Zilele trecute, Gabriela Prisăcariu a postat prima fotografie cu Luca Tiago, băiatul ei și al lui Dani Oțil. Printre comentariile cu felicitări pe care le-a primit, Dani Oțil a făcut o glumă și a spus că nu este al său, deoarece nu ar semăna.

d (5) in Stiri Mondene„Are gropițe?! Acu’ văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu”, a fost reacția lui Dani Oțil. „El mi-a zis că, în relația cu fiul meu, sunt ca un proaspăt angajat. Adică, în primele luni, ești ca un simplu manipulant: îl iei, îl pui și cam atât. Nu simți că ești de neînlocuit, nu simți că ai vreun beneficiu. După, încet, încet, o să prinzi aripi și ești șef de echipă”, a mai spus acesta în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

d (6) in Stiri Mondene„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

d (4) in Stiri MondeneÎți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)”, a mai scris acesta în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed