Home Stiri Dani Oţil, decizie radicală în ceea ce priveşte copilul său: „Îl tatuez”

Dani Oţil, decizie radicală în ceea ce priveşte copilul său: „Îl tatuez”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 575 views 2 minute timp de citit

De curând, Dani Oţil a făcut o glumă, dar, mai mult ca sigur, unele persoane au luat cuvintele sale de bune şi s-au revoltat, mai ales că acesta s-a legat de un aspect ce nu este încă 100% acceptat în România.

„Îl tatuez de la șase ani, să fie «rău» acolo la noi în cartier, în Corbeanca. Că noi o să fim bătrâni. Ce cursuri de balet? Dimineața, când mergem la grădiniță, ne dăm cu zăpadă pe burtă, o să fim duri”, a spus Dani Oţil, potrivit playtech.ro.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu.
Am șters următoarele trei idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… sună a versuri de manele. Jur! Hai că închei! Dar, dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei Bac-ul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca…

P.S. Când o să afli de Spider-Man, Superman, Batman… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris prezentatorul în mediul online.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies