HomeStiri Dani Oțil, declarație halucinantă la adresa fiului său: „Abia aștept să-ți beau alocația”

Dani Oțil, declarație halucinantă la adresa fiului său: „Abia aștept să-ți beau alocația”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 542 views 2 minute timp de citit

De când soția sa, Gabriela Prisăcariu, a născut, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Dani Oțil vorbește despre experiența de a fi părinte. Recent, în stilul caracteristic, Dani a atras atenția cu privire la neregulile care au loc în anumite familii din România, atunci când alocația copiilor este cheltuită pentru satisfacerea viciilor părinților.

12„Tati, abia aștept să-ți beau alocația. Mă găsiți la cârciumă, în Corbeanca. A fost visul meu. Mă uitam la știri că ăștia beau alocațiile copiilor. Eu de ce să nu? Patruzeci și unu de ani am așteptat să-ți beau alocația”, a spus prezentatorul.

În urmă cu doar câteva zile, tot în cadrul emisiunii de la Antena 1, Dani Oțil a vorbit despre scuzele pe care le folosește acum pentru a se sustrage de la evenimentele la care obișnuia să ia parte, deoarece trebuie să stea acasă, cu fiul lui.

13„E bine în emisiune să nu vorbim despre lucrurile personale, mi-a zis și un coleg că cică «Toată ziua vorbești despre bebeluși». Păi despre ce să vorbesc, că la fotbal n-am mai ajuns? Vine un moment în viața oricărui bărbat în care trebuie să anuleze lucruri și trebuie să găsească motive. Că, dacă spui pe grup că nu mergi că plânge ăsta micul, toți o să scrie «fraierul» și, atunci, am tot felul de…

14De exemplu, am tot felul de: «Bă, uite care e treaba, a parcat unul pe locul meu și m-am bătut cu ăia, m-am tăiat pe burtă, am scos săbiile». Și, la următorul fotbal, o să zică: «Dă să văd unde te-a înțepat» și zici «E, nu, că eu i-am…». Pot să mimez incendii, dau drumul la alarmă: «Bă, nu pot, mi-a pornit alarma de incendiu». Deci, dacă aveți scuze noi, că, na… îmi trebuie, mi-a ajuns cuțitul la os”, a spus Dani Oțil, în cadrul emisiunii de la Antena 1…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed