Dani Oțil, declarații uluitoare despre bebeluș: „Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil”

Share

De când au devenit părinți, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au primit, în mod constant, foarte multe comentarii mai puțin frumoase din partea celor din jur. Oamenii i-au criticat foarte mult pentru modul în care se poartă cu cel mic, iar cei doi părinți vorbesc destul de des despre acest lucru.

„Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil, nu, nici soția. Dar ne-am săturat, prin vacanțe, să auzim aceeași treabă: «E, faceți voi un copil și o să vedeți voi!». Mi-am făcut copil pentru cei care mă abuzau în scris și live cu asta: «Fă și tu un copil și o să vezi!».

Abia aștept, acum, să pun presiune pe ceilalți. Cum se distrează una mai bine, ca Ramona Olaru, o să zic: «Fă și tu un copil, să vedem dacă te mai ține să dansezi!»”, a spus acesta, ironic, în cadrul emisiunii sale.

„Am o întrebare pentru toate astea de vă frustrează, mai nou, postările mele. Nu cumva tot voi sunteți cele care, înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: «Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa»… Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere!”, a spus soția lui Dani Oțil.

„Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama că există mulți «specialiști» în neonatologie pe rețelele sociale. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară. Că cică e prea devreme.

Cică două-trei luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o «fană», în loc să îi scrie prietenei ei că «Ia uite-o și p-asta, scoate copilul așa devreme afară», i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus Dani în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1…

Sursa

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news