Home Stiri Dani Oțil, declarații uluitoare despre bebeluș: „Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil”

Dani Oțil, declarații uluitoare despre bebeluș: „Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 673 views 2 minute timp de citit

De când au devenit părinți, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au primit, în mod constant, foarte multe comentarii mai puțin frumoase din partea celor din jur. Oamenii i-au criticat foarte mult pentru modul în care se poartă cu cel mic, iar cei doi părinți vorbesc destul de des despre acest lucru.

„Eu n-am făcut copil pentru că mi-am dorit copil, nu, nici soția. Dar ne-am săturat, prin vacanțe, să auzim aceeași treabă: «E, faceți voi un copil și o să vedeți voi!». Mi-am făcut copil pentru cei care mă abuzau în scris și live cu asta: «Fă și tu un copil și o să vezi!».

Abia aștept, acum, să pun presiune pe ceilalți. Cum se distrează una mai bine, ca Ramona Olaru, o să zic: «Fă și tu un copil, să vedem dacă te mai ține să dansezi!»”, a spus acesta, ironic, în cadrul emisiunii sale.

„Am o întrebare pentru toate astea de vă frustrează, mai nou, postările mele. Nu cumva tot voi sunteți cele care, înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: «Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa»… Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere!”, a spus soția lui Dani Oțil.

„Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama că există mulți «specialiști» în neonatologie pe rețelele sociale. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară. Că cică e prea devreme.

Cică două-trei luni să nu îl scoți. Ieri am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o «fană», în loc să îi scrie prietenei ei că «Ia uite-o și p-asta, scoate copilul așa devreme afară», i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus Dani în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1…

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies