Home Stiri Dani Oțil, despre greutățile prin care trece logodnica sa: „Gravidele sunt eroi fără capă”

Dani Oțil, despre greutățile prin care trece logodnica sa: „Gravidele sunt eroi fără capă”

autor Mirela
589 views 2 minute timp de citit

Dani Oțil mai are puțin și își va lua în brațe primul copil. Acesta a fost nevoit să facă un experiment și să poarte un pepene, asemenea cum gravidă își poartă copilul, pentru a vedea cât de mare și cât de grea este burta unei gravide, dar și cât de dificil este pentru o femeie însărcinată să facă activități de-a dreptul banale.

„Dedic acest filmuleț tuturor gravidelor care mă vor înțelege, dar și bărbaților care sunt tătici și care ar trebui să știe că orice vorbă aruncată din greșeală se poate întoarce împotriva lor. Am avut curajul și nesăbuința să-i zic Gabrielei că nu pare că are o burtă mare și grea. Și, din acest motiv, m-a pus să port un pepene toată ziua, la toate activitățile mele. Pepenele are aproximativ 11 kilograme. Astăzi va trebui să facem activitățile normale ale unei gravide. Gravidele sunt eroi fără capă”, a spus Dani Oțil în mediul online, conform unica.ro.

„Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc: nu am voie să fac sport.

Avem în vedere şi căsătoria, nu aş vrea să vorbesc despre ea, pentru că, aşa cum v-am spus, nouă ne plac surprizele. Nu am făcut cumpărături, nu am amenajat camera copilului. Ştiu sigur că am vrea să călătorim, dar vom vedea dacă se poate”, a declarat Gabriela pentru click.ro

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies