Home Stiri Dani Oțil, detalii mai puțin știute despre relația cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil, detalii mai puțin știute despre relația cu Mihaela Rădulescu

autor Mirela
716 views 2 minute timp de citit

Dani Oțil a vorbit despre câteva momente mai delicate din timpul relației pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. Prezentatorul de la Antena 1 a vorbit despre momentul în care anumiți colegi de-ai săi râdeau de diferența de vârstă care era între ei.

Între Mihaela Rădulescu și Dani Oțil este o diferență de 11 ani, lucru ce, pentru multe persoane, a reprezentat o sursă inepuizabilă de glume. Cu toate acestea, prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani a declarat că avea și el un as în mânecă și reușea să le închidă gura de fiecare dată.

„Știi ce era fain pe vremea aia, că ea bătea într-un 43-44 și erau niște domni la televizor care făceau mișto de felul cum arată ea, dar eu, în timpul acela, avem poze cu soțiile lor dezbrăcate, în telefon și nu se apropiau… mna”, a spus Dani Oțil, potrivit cancan.ro.

În urmă cu mai mult timp, Dani a vorbit despre perioada care a precedat despărțirea de Mihaela, spunând că a fost o femeie extrem de importantă în viața lui.

„Există viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și, când vorbim, îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat, mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșita, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu”, a spus vedeta Antena 1, în urmă cu mai mult timp, potrivit sursei menționate anterior.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies