Home Stiri Dani Oțil, eveniment mai puțin plăcut în trafic: „Băăă, te-aș bate!”

Dani Oțil, eveniment mai puțin plăcut în trafic: „Băăă, te-aș bate!”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 540 views 2 minute timp de citit

Dani Oțil a povestit, de curând, cum a decurs un dialog între el și un șofer, după ce prezentatorul a fost enervat de către acesta. Se pare că ceea ce l-a calmat a fost chiar copilul său, care se afla pe bancheta din spate a mașinii.

„Dani Oțil: «Băăă, te-aș bate! Te-aș bate tare! Am copilul în spate.»

Șoferul: «Și eu te-aș bate!»

Dani Oțil: «Bă, ai copil?»

Șoferul: «Da, am!»

Dani Oțil: «Nu vor mai fi bătăi în felul acesta în București»”, a fost discuția celor doi.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine…
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii)…

P.S.: Când o să afli de Spider-Man, Superman, Batman… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris prezentatorul în mediul online, la doar câteva zile de la nașterea lui Luca.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies