Home Stiri Dani Oțil face haz de necaz, după ce a semnat certificatul de căsătorie

Dani Oțil face haz de necaz, după ce a semnat certificatul de căsătorie

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 557 views 2 minute timp de citit

În urmă cu două zile, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au ajuns în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi viitori părinți au spus cel mai important „da” din viața lor, cu doar câteva luni înainte ca primul lor copil să apară pe lume.

Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece nu au dat niciun indiciu cum că marele eveniment se apropia. Aceștia sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală și nu fac publice decât anumite informații, considerând că acesta este cel mai bun lucru pentru ei.

În urmă cu aproximativ un an și jumătate, prezentatorul de la Antena 1 a cerut-o pe Gabriela de soție, în timp ce se aflau în vacanță. Din cauza pandemiei de coronavirus, nunta a fost amânată până pe data de 15 mai a acestui an. Au dat și o mică petrecere, respectând limitele impuse, acesta fiind și motivul pentru care nu au avut foarte mulți invitați.

După eveniment, Dani a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram în care apare el, în timp ce semnează actul de căsătorie. În acel timp, Gabriela era în spatele său, cu un zâmbet larg pe față.

În stilul caracteristic, Dani a făcut o glumă, insinuând că, acum că modelul l-a „prins”, nu mai are cum să scape. „Privirea mea… privirea ei”, a scris acesta în dreptul fotografiei postate pe rețelele sociale.

În urmă cu ceva timp, matinalul a povestit cum a cucerit-o pe iubita sa. „Două femei am învățat să meargă pe bicicletă până am luat-o și de nevastă pe una. Mi-e și frică să mai încerc. M-au mai rugat oameni să îi învăț, dar de frică nu mai… Că, na, nu mai am bani de inele”, a spus Dani în cadrul emisiunii ‘Neața cu Răzvan și Dani…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies