Home Stiri Dani Oțil i-a făcut un super cadou soției sale care a izbucnit în lacrimi

Dani Oțil i-a făcut un super cadou soției sale care a izbucnit în lacrimi

autor Nitu Alina
80 views 2 minute timp de citit

Dani Oțil a ales să o surprindă foarte plăcut pe soția lui, Gabriela Prisăcariu. Soția matinalului a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, și nu o să uite prea curând cadoul primit cu această ocazie.

Dani Oțil i-a oferit cadoul generos într-un mod foarte ingenios. Acesta a împachetat cadoul într-o cutie de la geanta unui brand celebru pentru a o induce în eroare. După ce a deschis cutia mare, în interior a găsit o cutie mai mică în care se afla macheta unei mașini însoțită de un document.

Astfel, Gabriela a realizat că tocmai a primit cadou o mașină adevărată. Aceasta a izbucnit în lacrimi de fericire.

Dani Oțil i-a făcut un super cadou soției sale care a izbucnit în lacrimi
„Am ochii uscați și îi mai dau peste cap să se umezească. (…) O singură dată face omul 30 de ani”, a mărturisit Dani Oțil la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Desigur că gestul făcut de Dani a fost subiect de glume în emisiune. Răzvan Simion și-a luat revanșa și a făcut glume cu Dani. În urmă cu 3 ani și Răzvan Simion i-a făcut cadou o mașină Lidiei Buble, iubita lui de la momentul respectiv.

„Pentru o mașină normal că ai ochii umeziți. Să fie 3 ani când unii colegi râdeau de alți colegi când făceau cadouri motorizate de zile de naștere. Nici nu sunt 3 ani, aproape 3 ani. Și dacă e pătrată, Dani, tot se întoarce roata. Nu mai discutăm despre poșete… E doar începutul. Nu mai are lacrimi să plângă. Nici nu a dormit. (…) Stai la tăvăleală, că acum 3 ani făceai ca…”, l-a ironizat Răzvan Simion pe Dani Oțil, la emisiunea pe care o prezintă împreună, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil i-a făcut un super cadou soției sale care a izbucnit în lacrimi

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies