Home Stiri Dani Oțil, întâlnire de gradul zero cu fostul iubit al logodnicei sale

Dani Oțil, întâlnire de gradul zero cu fostul iubit al logodnicei sale

autor Buinoschi Andreea
241 vizualizari

Valentin Sanfira, fostul iubit al Gabrielei Prisăcariu, a fost invitat în emisiunea ‘Neața cu Răzvan și Dani, în această dimineață. Dani Oțil a reușit să dea dovadă de diplomație și a reușit să evite unul dintre cele mai stânjenitoare momente în care s-ar fi putut afla.

2

Valentin a venit în platou alături de soția sa, Codruța Filip. După ce soții au cântat una dintre piesele lor, cei doi au trebuit să răspundă la câteva întrebări adresate de Florin Ristei, co-prezentatorul acestei emisiuni. Cu toate acestea, Dani nu a vrut să fie prezent în platou în acel moment și a decis să se eschiveze.

În ciuda faptului că Valentin și Codruța au stat destul de puțin în platoul emisiunii, cântărețul a vrut să specifice faptul că au făcut cununia civilă pe data de 10 octombrie. Deși acum este împreună cu o altă femeie, bărbatul a avut o relație și cu Gabriela, actuala logodnică a lui Dani.

3

Conform unor surse din anturajul lor, cei doi au fost împreună pentru câteva luni, în timp ce viitoarea doamnă Oțil participa la Next Top Model. „Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări. După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare”, au declarat persoane apropiate celor doi, pentru StarPopular.ro.

4

În cadrul unei emisiuni televizate, Valentin a povestit cum a întâlnit-o pe actuala lui soție și a declarat că a vrut să se însoare, considerând că acesta era momentul potrivit: „Ne-am întâlnit la o emisiune și m-am îndrăgostit pe loc. M-am dus la ea, i-am făcut complimente, s-a uitat la mine și mi-a zis că nu sunt sănătos…

Apoi i-am scris pe Instagram și am ieșit împreună cam după o lună. Mi-a dat cu flit mult timp. Dar am scos-o la shaorma. Îmi place mult și de-aia mă însor, mi-am cam dorit lucrul asta, pentru că am făcut cam toate nebuniile”.

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies