Home Stiri Dani Oțil a avut parte de un moment stânjenitor la cumpărături: „A râs de mine cerșetorul de la coș”

Dani Oțil a avut parte de un moment stânjenitor la cumpărături: „A râs de mine cerșetorul de la coș”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 237 views 3 minute timp de citit
  • În cadrul emisiunii de la Antena 1, Dani Oțil a făcut câteva declarații despre o pățanie de care a avut parte în urmă cu doar câteva zile.
  • Acesta a mers la cumpărături, dar nu a putut să ia un căruț și a trebui să se descurge singur cu toate cumpărăturile.
  • Cerșetorul de la colțul străzii a râs de el, iar soție lui s-a supărat, pentru că a întârziat.

Dani Oțil s-a făcut de râs la cumpărături

Aflat la cumpărături, Dani Oțil a avut parte de un moment extrem de rușinos în momentul în care, din cauza neatenției sale, cerșetorul de la colțul străzii a început să râdă de el.

„Să vedeți ce-am pățit zilele trecute! Mi-a adus vecina roșii, a zis că sunt naturale, bio, deși aveam roșii în frigider, le-am ales pe alea. Și am zis: «Știi ce ar merge cu roșiile? Ar merge d-aia de oaie tare, învechită». Și a zis soția că ar merge și dacă mă duc să iau și pâine. Și a strigat soția: «Dar, dacă tot te duci, ia și un salam». Dar a mai zis să iau apă.

Am luat mașina soției, că eu n-am mașină, eu sunt cu scuterul. Am plecat cu mașina, mi-am dat seama că nu pot căra toate lucrurile astea cu mâna, m-am dus să iau un coș și, când să-l iau, mi-am dat seama că nu am 50 de bani. A râs de mine cerșetorul de la coș, că el avea 50 de ani, și eu nu aveam.

Am început să trag de alea… a râs ăla de mine. Mi-am complicat viața foarte mult de la niște roșii. Dacă aveți roșii, nu le faceți cadou, că nu știi cum se ajunge la un divorț”, a povestit Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o prezintă, declarând că soția lui a fost deranjată de cât a întârziat.

Prezentatorul le-a dat mai multe sfaturi persoanelor singure

Dani Oțil este mai fericit ca niciodată de când s-a însurat cu Gabriela Prisăcariu și de când aceasta i-a dăruit un fiu în urmă cu aproximativ un an. Cu toate acestea, în spirit de glumă, prezentatorul a vorbit despre momentele mai delicate din timpul unei căsnicii.

În timpul emisiunii pe care o prezintă, acesta i-a sfătuit pe cei care sunt singuri să se bucure de aceste momente, deoarece, odată ce vor decide să locuiască împreună cu partenera, vor trebui să facă mai multe sacrificii.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies