Dani Otil a povestit cum i-a fost viata dupa Mihaela Radulescu: „Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns”

1405

Unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV și-a destăinuit viața la un pahar cu vin. Dani Oțil a povestit foarte dezinvolt cum i s-a schimbat viața după relația cu Mihaela Rădulescu și a lăsat de înțeles că a fost una dintre cele două femei din viața lui pe care le-a iubit cu adevărat.

Dani Oțil a avut o relație spectaculoasă cu frumoasa Mihaela Rădulescu. Au fost cinci ani frumoși, însă iubirea s-a încheiat și Dani a trecut prin momente grele.

Din fericire, timpul vindecă multe răni. La mai bine de trei ani de când relația cu „diva de Monaco” s-a încheiat, acesta povestește cu plăcere despre relația de prietenie pe care o are cu Mihaela.

Exista viață după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea și avem glumele noastre funny. Mi-am făcut un obicei și când vorbim îi mulțumesc pentru viața mea sexuală din următorii doi ani de după relație. La un moment dat mă simțeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reșița, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viață. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relații de șapte ani toată viața, atât am reușit. Iubesc rarisim, nu țin de mână în oraș decât rarisim, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îți dau și cheia de acasă, ceea ce este foarte greu” a declarat Dani Oțil la Antena 1.

Pare imposibil de crezut, însă Dani a trecut printr-o depresie.

Am avut o dată un moment critic. Am făcut o depresie. Am izbucnit în plâns. Am vrut să plec spre Răzvan. Atunci el locuia cu soția lui și stăteau lângă mine. Când am ieșit pe terasă, am auzit că ei se certau. M-am dus la ei și le-am zis: «Nu vreau să vă stric circul, dar sincer, există din toate simptomele 5% șanse să mor»”, a povestit Dani Oțil după un pahar de vin…