Home Stiri Dani Oțil, primele declarații despre numele băiatului său

Dani Oțil, primele declarații despre numele băiatului său

autor Buinoschi Andreea
261 vizualizari

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au întâmpinat primul copil în urmă cu o săptămână. Cei doi nu au dat foarte multe detalii despre cum a decurs nașterea, fiind, așa cum ne-au obișnuit, extrem de discreți în ceea ce privește acest subiect.

Dani Oțil, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, a spus că numele băiatului lui este format din patru litere, dar nu a vrut să îl dezvăluie. Așadar, fanii celor doi vor mai avea ceva de așteptat până când vor putea afla care este.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine.
Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii).

Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu.
Am șters următoarele trei idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… sună a versuri de manele. Jur! Hai că închei! Dar, dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei Bac-ul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de caca…

P.S. Când o să afli de Spider-Man, Superman, Batman… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris prezentatorul pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies