Dani Oțil, prins cu minciuna? „Tu să-mi spui unde ai fost, lasă glumele”

Share

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au amuzat fanii din nou cu ajutorul unei filmări postate în mediul online. După ce prezentatorul de la Antena 1 a venit acasă cu semne pe gât, soția sa a reacționat imediat, spre deliciul fanilor.

„Dani a zis că a fost la Enduro. Unde ai fost? Uită-te puțin la tine! Tu să-mi spui unde ai fost, lasă glumele!”, a reacționat Gabriela Prisăcariu în mediul online.

„El mi-a zis că, în relația cu fiul meu, sunt ca un proaspăt angajat. Adică, în primele luni, ești ca un simplu manipulant: îl iei, îl pui și cam atât. Nu simți că ești de neînlocuit, nu simți că ai vreun beneficiu. După, încet, încet, o să prinzi aripi și ești șef de echipă.

Mi-a zis că… «Bă, în primele luni, copilul o să pară exact ca un câine sau o pisică, adică să nu crezi că wow, valuri de dragoste». M-a cam speriat asta, dar, după, mi-am dat seama că așa e. Până nu ai feedback de la bebeluș, n-ai ce să… Adică, hai să fim serioși: «Mamă, l-am iubit din prima zi!». E, sanchi! Eu o să-l iubesc când o să vină cu primul salariu acasă”, a spus prezentatorul, în urmă cu ceva timp, conform cancan.ro.

„Bai, m-au certat și pentru numele copilului. Ce credeți, că un bebeluș nu a greșit cu nimic? Unu, nenumărați oameni mi-au zis că mi-am bătut joc de copil cu numele ăsta. Puteam să-i pun «Termopan». Și doi, cu baloanele. Mi-a scris un individ: «Se scufundă planeta și voi aveți perete cu baloane». Băi, are dreptate, dar eu n-am avut când eram mic și am vrut să mă bucur”, a mai spus acesta, în cadrul emisiunii pe care o prezintă…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news