HomeStiri Mondene Dani Oțil recunoaște că este dificil să fii părinte

Dani Oțil recunoaște că este dificil să fii părinte

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 810 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/10/Dani-Otil-recunoaste-ca-este-dificil-sa-fii-parinte-3.jpg

De aproximativ o lună, Dani Oțil a devenit tată. Acesta împărtășește cu fanii săi din experiențele pe care le are odată cu apariția micuțului Luca și, recent, a spus cât este de greu ca părinte atunci când ai un bebeluș.

„Trei săptămâni cu bebelușul: O sun pe mama la fiecare două ore să îmi cer scuze pentru ce i-am făcut când eram bebeluș”, a mărturisit prezentatorul în mediul online.

Dani Oțil recunoaște că este dificil să fii părinte in Stiri Mondene

În urmă cu aproximativ două săptămâni, soțul Gabrielei Prisăcariu a spus că multe persoane din mediul online își dau cu părerea în ceea ce privește modul în care ar trebui să își crească băiatul.

„Am de zece zile bebeluș și mi-am dat seama că există mulți «specialiști» în neonatologie pe rețelele sociale. M-au întrebat unii de ce am scos copilul afară. Că cică e prea devreme. Cică două-trei luni să nu îl scoți. Ieri, am scos pentru prima dată bebelușul afară. Nici bine nu a pus soția un story pe Instagram, că o «fană», în loc să îi scrie prietenei ei că «Ia uite-o și p-asta, scoate copilul așa devreme afară», i-a scris, de fapt, Gabrielei”, a spus acesta la Antena 1.

Dani Oțil recunoaște că este dificil să fii părinte in Stiri Mondene„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Dani Oțil recunoaște că este dificil să fii părinte in Stiri Mondene

Îți las rândurile astea aici, ca, peste 10, 15 ani, să dai scroll juma’ de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva”, au fost cuvintele lui Dani după ce Gabriela l-a adus pe lume pe cel mic…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed