Home Stiri Dani Oțil, remarcă la adresa Andreei Esca: „Iată că am reușit și noi!”

Dani Oțil, remarcă la adresa Andreei Esca: „Iată că am reușit și noi!”

autor Buinoschi Andreea
128 vizualizari

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din țara noastră, iar acest lucru înseamnă că oamenii îi știu foarte bine fiecare pas, de la celebrul salut „Bună seara, România! Bună seara, București! Pro TV te salută!”, la felul în care își așază microfonul.

Se pare că tocmai microfonul ei a fost subiect de discuție în platoul emisiunii ’Neața cu Răzvan și Dani, când magicianul Robert Tudor și-a așezat microfonul așa cum o face Andreea Esca. Răzvan Simion a încercat să schimbe repede subiectul, apelând la o mică glumă.

Dani Oțil: „Uite, microfon ca al Andreei Esca. Toate televiziunile din România nu știau cum își bagă microfonul prin pulover. Iată că am reușit și noi!”.

Magicianul Robert Tudor: „Te pupăm, Andreea Esca!”.

Răzvan Simion: „Hai, bă, nu spune toate secretele”.

În urmă cu ceva timp, Andreea Esca a oferit un interviu pentru cei de la click.ro, în care a vorbit despre succesul carierei sale, dar și despre un alt tip de reportaje pe care le-ar putea prezenta.

„E adevărat că nu am fost niciodată omul care să zică «nu», orice mi s-a propus, am fost deschisă, m-am dus și am încercat… Nu pot să zic ca mi-am dorit ceva şi nu am muncit. Nu am citit niciodată un text pe care eu să nu fi intervenit… aşa mi se pare normal, ca, atunci când scoți ceva pe gură, să înțelegi ce spui și să transmiţi în cea mai bună formă mesajul telespectatorilor. Şi, întotdeauna când aud asta, le zic: «Da, suntem niște cititori de prompter, ia veniți şi dumneavoastră!… Important e să fim niște cititori de prompter cu talent”, a spus Andreea Esca, pentru click.ro.

„Nu aș avea răbdarea lor. Eu, pentru că dintotdeauna am fost un om al știrilor, nu aș avea răbdarea să realizez o emisiune în atâtea săptămâni. Adică sunt obișnuită ca ceea ce muncesc astăzi, rezultatul să-l văd peste o jumătate de oră sau peste o oră. E un alt tip de program, extraordinar de bun și de frumos, dar pentru care trebuie să ai o anumită structură, pe care eu nu neapărat că nu o am, dar cred că aș face mai greu”, a mai declarat aceasta pentru sursa menționată anterior, cu privire la reportajele emisiunii România, te iubesc!…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies