Home Stiri Dani Oțil s-a dat de gol! Iată de ce ține încă legătura cu Mihaela Rădulescu

Dani Oțil s-a dat de gol! Iată de ce ține încă legătura cu Mihaela Rădulescu

autor Negriu Elena
1222 vizualizari

Dani Oțil, în vârstă de 39 de ani, și Mihaela Rădulescu, ce are 50 de ani, au avut o relație furtunoasă ce a durat aproape șapte ani și s-a încheiat în 2014. Aceștia au fost mereu în atenția presei mondene, nu doar deoarece sunt figuri publice, ci și deoarece între ei a fost diferență mare de vârstă.

Deși în prezent Dani Oțil are o altă iubită, și anume Gabriela Prisăcariu, cunoscută în mass-media drept „Miss Funduleț”, îndrăgitul prezentator TV a dezvăluit că încă mai ține legătura cu Mihaela și a precizat motivul real pentru care face acest lucru.

„Ținem legătura când e nevoie. De curând, a filmat lângă Reșița. Echipa ei avea nevoie de lucruri, informații… Ne ajutăm tot timpul”, a spus Dani Oțil pentru Viva!.

Îndrăgitul prezentator al emisiunii `Neatza cu Răzvan și Dani este întrebat des despre relația sa cu Mihaela Rădulescu, iar de curând a oferi detalii din perioada în care formau un cuplu. Acesta a făcut public și faptul că de-a lungul vieții sale a iubit doar de două ori, iar în ambele cazuri a fost vorba de relații de lungă durată și a fost fidel.

„Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, a mai declarat Dani Oțil…

„Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-ți mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj”, i-a transmis acesta fostei sale iubite, Mihaelei Rădulescu.

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies