Home Stiri Dani Oțil se confruntă cu probleme financiare

Dani Oțil se confruntă cu probleme financiare

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 453 views 2 minute timp de citit

Dani Oțil a plecat în vacanță alături de Gabriela și, la întoarcerea în emisiune, a vorbit despre banii pe care i-a cheltuit peste hotare, spunând că preferă să aleagă cazări mai ieftine, pentru a strânge bani pentru copilul ce urmează să se nască.

„Sunt foarte supărat, sunt zgârcit acum, că strâng bani pentru ăla micul. Am fost la hotel, în Milano, unul ieftin, nu ca cel la care s-a cazat Răzvan, și am constatat că nu mai poți să îți pui tu câte croissante vrei în farfurie, ci e cineva care te întreabă câte vrei. Îmi place să merg cu gravida după mine în vacanță (n.red. – că primești mai multă mâncare).

Eu nu înțeleg de ce sunt felicitați bărbații când sunt gravide femeile. Cel mult trebuie felicitați că nu se așază pe telecomandă. Pe mine mă felicitați când are copilul 14 ani și nu fumează”, a spus prezentatorul chiar în cadrul emisiunii de la Antena 1.

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

Avem în vedere şi căsătoria, nu aş vrea să vorbesc despre ea, pentru că, aşa cum v-am spus, nouă ne plac surprizele. Nu am făcut cumpărături, nu am amenajat camera copilului. Ştiu sigur că am vrea să călătorim, dar vom vedea dacă se poate”, a declarat Gabriela pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies