Home Stiri Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ajuns la capătul puterilor din cauza fiului lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au ajuns la capătul puterilor din cauza fiului lor

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 425 views 2 minute timp de citit
  • Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au un program încărcat.
  • Cei doi sunt, din nou, în căutarea unei bone pentru fiul lor de aproximativ un an.
  • Dani a făcut anunțul chiar în timpul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1.

Deoarece Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu un un program încărcat, acestora le este greu să stea mereu cu Luca Tiago. Tocmai din acest motiv, cei doi au tot încercat să găsească o bonă, însă, nu se știe din ce motiv, niciuna nu a rămas mult timp.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1, Dani a apus că este în căutarea unei bone, iar Răzvan Simion s-a amuzat pe seama situației prin care colegul său de platou trece.

Ce a spus Dani Oțil?

„N-am găsit bonă nici acum. Nu m-au părăsit iubite, cât m-au părăsit bone. Ceva greșesc eu, bineînțeles. Suntem în căutare, nu glumesc”, a spus acesta.

„E atât de disperat, dacă i-a propus fiică-mii aseară (n.r. să fie bona lui Luca)”, a spus și Răzvan Simion.

„Mi-a zis că se ocupă cu asta. Ce face toată vara? Unde se duce? Stă la mine, cunoaște casa și are și un salariu foarte bun”, a mai spus Dani în încheiere.

Gabriela Prisăcariu se confruntă cu momente dificile din cauza fiului ei

Deoarece este mamă pentru prima oară, Gabriela Prisăcariu trece prin momente pe care nu le-a mai experimentat până acum. Aceasta încearcă să gestioneze anumite situații cum știe ea mai bine, dar reușește cu greu să facă acest lucru.

„Am învățat o lecție foarte importantă zilele astea: că trebuie să fii puternică și să te ții tare, pentru că, dacă el te simte slab, gata, s-a terminat. Adică, atunci când începe să plângă în pătuț, imediat îl iei în brațe, cum fac eu, nu e bine. Dar încerc să fiu tot mai puternică și să nu mă las impresionată. Este foarte greu”, a spus aceasta pe canalul său de Instagram.

„Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel»,
Nu mă apuc acu’ să îți scriu mult, pentru că am mai scris acu’ zece ani o scrisoare și șase milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă… Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta”, a scris prezentatorul în mediul online, după ce și-a întâlnit copilul pentru prima dată.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies