HomeStiri Mondene Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc de nuntă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se pregătesc de nuntă

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/08/Iata-cine-este-logodnica-lui-Dani-Otil-Gabriela-Prisacariu-2.jpg

Toată lumea știe că prezentatorul emisiunii de la Antena 1, Dani Oțil, a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Gabriela. Acesta a decis să renunțe la burlăcie și i-a cerut mâna partenerei sale, într-un cadru de poveste și, de atunci, sunt din ce în ce mai apropiați.

Cei doi logodnici nu mai au mult și vor ajunge, în curând, în fața altarului, unde își vor uni destinele. Gesturile lor sunt din ce în ce mai evidente și marele eveniment va avea loc în cel mai scurt timp posibil.

Iată cine este logodnica lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu! in Stiri Mondene

Se pare că Dani Oțil nu își mai poate lua ochii de la iubita lui și nimeni nu îl poate învinui pentru acest lucru. Gabriela Prisăcariu este o femeie foarte frumoasă și care arată și foarte bine. Aceasta este model și multă lume o invidiază, deoarece corpul său este râvnit de toate doamnele și domnișoarele, iar domnii o sorb din priviri cu fiecare ocazie.

Iată cine este logodnica lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu! in Stiri Mondene

În ciuda faptului că cei doi nu aveau nici măcar doi ani de relație, Dani și-a dat seama că ea este femeia ideală și a decis să nu mai piardă timpul. Așadar, în timp ce erau în vacanță în Mexico, acesta i-a cerut mâna iubitei sale, într-un cadru de poveste. La o așa cerere în căsătorie, răspunsul nu avea cum să fie unul negativ.

Iată cine este logodnica lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu! in Stiri Mondene

În curând, prezentatorul de la ‘Neața cu Răzvan și Dani va schimba prefixul și va începe un nou capitol din viața sa, alături de Gabriela. Firi discrete, niciunul dintre ei nu a vorbit despre nuntă mai mult decât au vrut și chiar și declarațiile logodnicei lui Dani sunt destul de sărăcăcioase: „Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”…

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed