Home Stiri Dani Oțil și Răzvan Simion au dezvăluit totul. Ce făceau simpaticii prezentatori în urmă cu 20 de ani?

Dani Oțil și Răzvan Simion au dezvăluit totul. Ce făceau simpaticii prezentatori în urmă cu 20 de ani?

autor Bodnar Anca
229 views 2 minute timp de citit
  • Dani Oțil și Răzvan Simion au depănat amintiri în timpul emisiunii matinale pe care o prezintă împreună
  • În urmă cu 20 de ani, simpaticii prezentatori au luat viața în piept și s-au mutat de la Timișoara la București pentru a începe o carieră în televiziune
  • Toți telespectatorii apreciază momentele amuzante în care cei doi prezentatori dau detalii picante din viața personală

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt prieteni de o viață. Cei doi au lăsat în urmă viața de la Timișoara în urmă cu aproape 20 de ani și s-au mutat la București.

Dani Oțil și Răzvan Simion – o viață de prietenie și multe povești

De fiecare dată când au ocazia, Răzvan Simion și Dani Oțil amuză telespectatorii cu povești personale. Aceștia nu se ascund deloc, și dau din casă de fiecare dată, spre deliciul fanilor, detalii despre ceea ce făceau înainte să se mute în capitală, dar și despre începuturile lor din București.

De această dată, simpaticii prezentatori și-au amintit faptul că se împlinesc 20 de ani de când au lăsat Timișoara pentru aglomerata capitală, și că au început un nou loc de muncă împreună, până la care le era greu să ajungă, deoarece nu cunoșteau orașul și nu erau obișnuiți cu aglomerația.

„La anul pe 2 decembrie facem 20 de ani de când am descălecat în București cu o plasă de rafie cu haine, că asta aveam. Și când vedeam asta de acasă, de la Timișoara și vedeam traficul din București ziceam: „Bine că nu suntem acolo, că aici la noi nu trece nicio mașină, 20 de ani, colegul.”, a povestit amuzat Răzvan Simion în timpul emisiunii matinale pe care o prezintă.

Exact la fel ca de obicei, nici prietenul său și partenerul de scenă, Dani Oțil, nu a putut să se abțină, și a dat și el din casă.

Acesta a povestit despre începuturile lor în București, rememorând primul job și toate aventurile prin care au trecut ca tineri veniți din provincie, care vor să se remarce în capitală.

„20 de ani au trecut? Deci jumate din viața noastră am petrecut-o la București? Mi-a mâncat zilele Bucureștiul ăsta. Adu-ți aminte că pentru noi era aproape primul loc de muncă, adică făceam câteva minute, și cu toate astea cumva reușeam să ne prindem în trafic. Aveam în mod normal 6 minute până la serviciu și făceam 30 de minute.”, a povestit Dani Oțil în cadrul emisiunii matinale.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies