Home Stiri Dani Oțil, veste-șoc: „Cred că am divorțat”

Dani Oțil, veste-șoc: „Cred că am divorțat”

autor Buinoschi Andreea
147 vizualizari

Dani Oțil și-a făcut fanii de pe Instagram să râdă după ce a postat un video amuzant cu el și Gabriela. Logodnica sa îl întreabă pe prezentatorul de la Antena 1 când va mai pleca din București, dar acesta a dat un răspuns mai îndrăzneț.

În timp ce spunea datele când va fi plecat de acasă, Gabriela îl întreabă pe Dani în ce lună este însărcinată: „Da’ în ce lună sunt gravidă?”. În acel moment, Dani se face că nu știe în a câta lună de sarcină se află partenera sa și pleacă din cameră imediat.

În glumă, așa cum era de așteptat, Dani spune că este posibil să divorțeze, deoarece „a uitat” cât mai durează până când copilul va apărea pe lume.

La scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată, Gabriela a acordat un interviu celor de la click.ro și a spus cum se simte, dar și ce pofte are. „Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate.

Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau, cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult.

Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere”, a spus Gabriela pentru cei de la click.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies