Home Stiri Dani Oțil vorbește despre ceea ce îl deranjează în trafic. Ce a spus prezentatorul Tv despre asta?

Dani Oțil vorbește despre ceea ce îl deranjează în trafic. Ce a spus prezentatorul Tv despre asta?

autor Bodnar Anca
281 vizualizari
  • Dani Oțil – enervat la culme de unele aspecte din trafic

  • Face publice toate lucrurile care nu îi plac

  • Reguli nerespectate chiar și de șoferii experimentați

Prezentatorul Tv Dani Oțil este întotdeauna extrem de deschis și vorbește întotdeauna în mod public despre tot ceea ce îl deranjează.

Dani Oțil – enervat la culme de unele aspecte din trafic

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, Dani Oțil a exemplificat câteva reguli de circulație, menționând faptul că are prieteni, care au carnet de conducere de 15 ani, și care nu țin cont de unele reguli importante.

„Nu o spun cu răutate”

„Vă dau și eu trei foarte scurte, nu o spun cu răutate, ci pentru că mi-am testat și eu prietenii care au carnet, ca de obicei, de 15, 20 de ani, și nu știu regulile astea de bază”, a menționat Dani Oțil în cadrul emisiunii.

Dani Oțil a vorbit despre regulile de circulație pe care cei mai mulți dintre șoferi nu vor să le respecte

„Vă las pe asta să o căutați voi pe internet”

„1, ce mă deranjează cel mai mult, când din trei benzi se fac două din motive de șantier, construcții, nu înseamnă că ne punem pe alea două benzi încă cu doi kilometri mai devreme. Putem ocupa cele trei benzi, după care se intră în sistem fermoar. În orice țară civilizată se vede asta, ei, noi nu! 2. Cine dă semnal stânga că a intrat în giratoriu? Nu se semnalizează intrarea în giratoriu, ci ieșirea din giratoriu. Nu mai știi ce vrea ăla, mai ales la giratoarele din București.

El dinainte să intre în giratoriu dă semnal stânga, știm că intri în giratoriu, n-ai unde să te duci altundeva. 3. Cearta celebră de pe DN1, trei benzi pe sens. Dacă două mașini, una de pe banca 1 și una de pe banda 3, vor să intre pe banda , cine are prioritate? Vă las pe asta să o căutați voi pe Internet”, a povestit Dani Oțil în timpul emisiunii pe care o prezintă dimineața.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies