Home Stiri Daniel Buzdugan, testat pentru Covid. Iată ce a declarat după!

Daniel Buzdugan, testat pentru Covid. Iată ce a declarat după!

autor Buinoschi Andreea
162 vizualizari
loading...

Daniel Buzdugan le-a dat o veste foarte proastă fanilor săi. Prin intermediul contului său de Facebook, acesta i-a anunțat pe urmăritorii săi că șansele de a avea Coronavirus nu sunt mici și le-a cerut și un favor, să se roage pentru sănătatea lui.

Ieri, Daniel Buzdugan le-a spus fanilor săi că urmează să plece în vacanță, peste hotare. Țara în care va merge va fi Grecia și, așa cum știe toată lumea, nu ai voie să intri în țară dacă nu ai făcut testul COVID-19.

2

„Un chip livid așteptând testul COVID. Toți cei care v-ați văzut cu mine în ultimele două săptămâni bateți o cruce mare ca pe Caraiman, ca să ies negativ, deși eu sunt un tip pozitiv de fel. 🙂 Vă pup și vă dau de veste cum stă treaba cu mine: ori la bal, ori la spital. Testul l-am făcut la Băneasa în parcare și nu a fost coadă deloc. Este suportabil testul, îți bagă un bețișor pe gât și pe nas, totul foarte simplu”, au fost cuvintele acestuia.

3

Fire credincioasă, Daniel a apelat și la ajutorul celor care îl îndrăgesc și i-a îndemnat să se roage și pentru el, pentru a fi sigur că testul va ieși negativ:

„Vă mulțumesc din inimă tuturor celor care ați răspuns la rugămintea mea de ieri de a veni astăzi la Sfânta Liturghie la biserica Podu Văleni Prahova (40 km de București)! Asa cum spunea Domnul nostru Iisus Hristos, minunile trebuie să le facem și noi oamenii, pentru că Dumnezeu ne-a dat toate cele necesare: avem, gură, brațe, minte, inimă, picioare, doar să le folosim în slujba binelui!

Oricum a fost o mare bucurie sa vezi cum renaște un loc pustiu, un loc păstorit aproape cinci ani de unul dintre marii duhovnici ai României, părintele Constantin Galeriu. Drum bun spre casă, poftă bună și să aveți o duminică binecuvântată! Amin!”, a adăugat acesta pe contul său de Facebook…

4

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies