HomeStiri Mondene Daniel Ghiță o susține în continuare pe Laura Bretan: „Votul trebuie anulat! Rușine juriului pentru discriminare!”

Daniel Ghiță o susține în continuare pe Laura Bretan: „Votul trebuie anulat! Rușine juriului pentru discriminare!”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 681 views
Laura Bretan in Stiri Mondene

Scandalul cu privire la decizia juriului de la Eurovision România de a o desemna câștigătoare pe Ester Peony și nu pe Laura Bretan, preferata publicului, continuă.

Laura Bretan in Stiri Mondene

În urma deciziei juriului, Ester Peony este cea care va reprezenta România la Tel Aviv anul acesta. Un număr foarte mare de persoane contestă această decizie, considerând că Laura Bretan merita să câștige, iar printre acestea se numără și luptătorul Daniel Ghiță.

Laura Bretan, în vârstă de 16 ani, s-a clasat pe locul secund, cu 60 de puncte, deși a beneficiat de votul publicului. Ester Peony a cumulat 65 de puncte, devenind câștigătoare. În acest clasament voturile a doi jurați au fost cele care au înclinat balanța, iar Daniel Ghiță susține că cei doi jurați, care sunt homosexuali, au discriminat-o în concurs pe Laura Bretan deoarece aceasta și-a manifestat în urmă cu mai mult timp în mod public faptul că susține familia tradițională.

„Tot respectul pentru Laura Bretan! Susține familia tradițională și are curajul să spună lucrurilor pe nume așa cum sunt! Câți aveți curajul sa spuneți public adevarul? Votul trebuie anulat! Rușine juriului pentru discriminare!”, este mesajul postat de Daniel Ghiță pe contul său de Facebook.

Pe lângă Daniel Ghiță, un alt mare susținător al Laurei Bretan este și cineastul și politicianul Sorin Ilieșiu, care a trimis o scrisoare comisiilor de cultură din cadrul Parlamentului României. Prin intermediul acesteia, Sorin Ilieșiu cere ca Laura Bretan să fie declarată reprezentantă a României la Eurovision 2019, în locul lui Ester Peony…

„Ester Peony a câștigat Eurovision, conform rezultatelor date de juriul internațional. Dar telespectatorii români au clasat-o pe domnișoara (n.r.: Ester Peony) pe ultimul loc și pe primul loc au pus-o pe românca Laura Bretan, care are 17 ani și care provine din Hunedoara. S-a născut la Chicago și acum trei ani, la doar 14 ani, a câștigat concursul «Americanii au Talent». Juriul american a aplaudat-o în picioare, iar în România a câștigat concursul «Românii au Talent», a spus Sorin Ilieșiu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed