HomeStiri Mondene Daniel Iordachioaie este un optimist convins. Iata cum a invins cancerul!

Daniel Iordachioaie este un optimist convins. Iata cum a invins cancerul!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 983 views
Daniel-Iordachioaie-este-un-optimist-convins.-Iata-cum-a-invins-cancerul in Stiri Mondene

Au trecut mai bine de patru ani de când Daniel Iordăchioaie a trecut printr-un coșmar: a fost diagnosticat cu cancer imediat după ce a divorțat de actrița Nouria Nouri.

Daniel-Iordachioaie-este-un-optimist-convins.-Iata-cum-a-invins-cancerul in Stiri Mondene

Daniel Iordăchioaie a avut o căsnicie de 14 ani care s-a încheiat în anul 2013 la notar. Cei doi foști soți au rămas în relații bune de dragul celor doi copii. Cancerul la pancreas i s-a declanșat în urma divorțului, iar cântărețul spune că a fost răul cel mai mic care i se putea întâmpla.

in Stiri Mondene

„Cancerul s-a declanșat într-un anumit moment. Chiar în perioada divorțului. Divorțul nu este un eveniment fericit, chiar dacă te-ai despărțit pentru că nu mai mergea sau sufereai, oricum nu ți-ai fi dorit nicio clipă să ajungi să divorțezi. Este un factor de stres în plus, normal. Și toată agitația, toată suferința, gândurile și nopțile nedormite se adaugă și declanșează boala. Unii sunt rezistenți, alții pot muri din cauza asta”, a declarat Daniel Iordăchioaie la Antena Stars.

Artistul în vârstă de 49 de ani a trecut printr-o mare cumpănă.

„Aveam în cap tot felul de grozăvii, ajunsese să îmi fie frică să mă mai culc, că aveam coșmaruri noaptea, cum o să mă mai trezesc mâine. Eu m-am speriat. Am avut tendința să nu mai ies, să mă încui să mă ascund. M-am întrebat ce am pățit, din ce cauza am pățit asta. M-au furat extratereștrii?”, a mai mărturisit Iordăchioaie.

Daniel Iordăchioaie a mărturisit că dorința de a-și vedea copiii mari l-a ajutat în procesul de vindecare.

„A fost nasol, nopți și zile… Îmi era frică. Când ești detașat de probleme de genul acesta ai un curaj, dar atunci când ești aproape de eternitate simți că parcă ai mai vrea să trăiești, să-ți vezi copiii crescând. A fost crunt. Bine că s-a terminat, adică eu așa cred, sper să nu mai reapară, pentru că lucrul acesta este obișnuit să reapară”, a declarat Daniel Iordăchioaie…

Artistul are o recomandare neașteptată pentru cei bolnavi de cancer:
„Apă! În primul rând, apă. Oameni buni, beți apă!”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed